<<

win een gratis overnachting in Düsseldorf en bezoek de kerstmarkt

Vrijdagavond 5 december verloten Sint & Piet speciaal voor onze facebookfans 1 gratis overnachting in een 4 sterren hotel in Düsseldorf.

Aankomst : vrijdag 19 december vanaf 15:00 uur

Als een van de beste winkelsteden van Duitsland biedt Düsseldorf een uitstekende gelegenheid om uw kerstinkopen te doen en een avondbezoek aan de vele sfeervolle kerstmarkten in het centrum te brengen. Daarna kunt u heerlijk ontspannen in de vele café’s en bars in de Altstadt. 

Wat wordt verloot?

  • 1 overnachting voor 2 personen in 4 sterren hotel in Düsseldorf.
  • Ontbijt is niet inbegrepen
  • Aankomst is op vrijdag 19 december vanaf 15:00 uur.


Het Mercure Hotel Düsseldorf City Nord in Düsseldorf heeft 4 sterren, kamers met airconditioning, en een internationaal restaurant. Het is tevens uitstekend aangesloten op de snelweg de A44. De luchthaven en het stadscentrum van Düsseldorf liggen slechts 4 km verderop. Het stadscentrum van Düsseldorf is met het openbaar vervoer goed en snel te bereiken.


De kamers van het Mercure Hotel Düsseldorf City Nord zijn voorzien van een badkamer, een satelliet-tv en WiFi. In het Catwalk Restaurant van het Mercure worden internationale gerechten en uitstekende wijnen geserveerd. Bij de Piazza Bar kunt u terecht voor een brede keuze aan drankjes, van Duitse bieren tot cocktails.
Tot de overige faciliteiten van het Mercure Hotel Düsseldorf City Nord behoren gratis internetterminals en een eigen ondergrondse parkeergarage.
De ISS-Dome (overdekte arena) ligt op slechts 5 minuten rijden van het hotel.
 

Voorwaarden

  • Alleen de facebookfans van winkeleninduitsland doen mee met deze verloting
  • Over de uitslag van de verloting kan niet gecorrespondeerd worden.