Nieuwe busonderneming biedt topservice voor bodemprijs

Het wordt nog gemakkelijker om te winkelen in Duitsland. Citybus Express is een nieuwe vervoersonderneming die vanaf mei van dit jaar rijdt vanaf Amsterdam via Amersfoort, Apeldoorn en Enschede naar Hannover en Berlijn. Volgens de eigen website biedt Citybus Express een topservice tegen de absolute bodemprijs. 

Meinfernbus de Duitse busonderneming krijgt er een geduchte concurrent bij.  Citybus Express is een nieuwe Nederlandse busonderneming die vanaf mei van dit jaar een busdienst start vanaf Amsterdam naar Berlijn. Na Amsterdam zijn er nog de opstappunten Amersfoort, Apeldoorn en Enschede. Vóór Berlijn wordt nog een stop gemaakt in Hannover. Citybus Express gaat de concurrentie aan door een hoge service te bieden voor de laagste prijs.

In de bus is er voor de passagiers uiteraard Wifi beschikbaar, maar ook gratis soft drinks en bier! Verder rijdt de bus volgens Citybus Express de kortste route naar Berlijn.  Er wordt gereden met uitsluitend Nederlandse chauffeurs die de Engelse taal beheersen. Het vervoer wordt verzorgd door Betuwe Express, een van de grootste busondernemingen van Nederland. Citybus Express zegt zo goedkoop te kunnen zijn door vooral te besparen op dure consultants, geen dure kantoorruimte en infrastructuur.