nieuwe onderneming maakt online kopen in Duitsland gemakkelijker

Online shoppen in Duitsland kan erg interessant zijn. Het aanbod is vaak groter en de prijzen veelal lager.  Veel producten uit Duitsland worden echter nog niet naar Nederland geleverd, of tegen erg hoge verzendkosten. Daar heeft het nieuwe bedrijf 2 Broers Transport een oplossing voor gevonden. Door gebruik te maken van het transportcentrum in Kleve is alles beschikbaar, tegen Nederlandse verzendkosten.

De markt voor internationale E-Commerce groeit sterk. De Nederlandse bevolking telt 17.27 miljoen inwoners, waarvan 95% gebruik maakt van internet en 93% van de internetgebruikers wel eens een online aankoop doet. Een gemiddelde onlineconsument doet 13 aankopen per jaar met een doorsnee waarde van €63 per aankoop. Hiermee is Nederland een van de top vijf meest ontwikkelde E-commerce landen in Europa.

Van de onlineconsumenten doet bijna de helft geregeld een aankoop over de grens, met Duitsland als meest populaire online shopping land. In 2016 werd er in Nederland voor +- €500M aan pakketjes uit Duitsland besteld en dit aantal groeit jaarlijks sterk. De twee grootste barrières voor de Nederlandse consument bij online aankopen in Duitsland zijn (1) beschikbaarheid van levering naar Nederland en (2) hoge verzendkosten. Bij online bestellingen uit Dutsland zijn wij (te)veel geld kwijt aan bezorgkosten.

Op basis van dit inzicht is 2Broers Transport opgericht. 2Broers Transport maakt online inkopen in Duitsland voor iedereen mogelijk tegen de laagste verzendkosten. Door gebruik te maken van het 2Broers Transportcentrum in Kleve, zijn alle producten uit Duitsland beschikbaar voor de Nederlandse consument en vaak is verzenden binnen Duitsland zelfs gratis! 2Broers Transport neemt het pakketje in Kleve in ontvangst en zorgt ervoor dat het nog dezelfde dag in het Nederlandse post systeem wordt afgeleverd. Hiervoor betaalt de consument slechts de Nederlandse transportkosten en wordt online shoppen in Duitsland een stuk aantrekkelijker!

2Broers Transport is het verhaal van twee broers Bert en Bart. Bert woont in Duitsland, Bart in Nederland.

Bert & Bart werken er samen hard aan om alle producten uit Duitsland beschikbaar te maken voor de Nederlandse consument. Het initiatief is gebouwd op drie kernwaarden, betrouwbaarheid, sympathie en eenvoud. Om deze kernwaarden kracht bij te zetten is het bestelproces via 3 simpele stappen makkelijk af te ronden, is elke zending via 2Broers Transport automatisch verzekerd en word je via persoonlijk contact op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling.

Voor meer informatie en het plaatsen van een bestelling kijk op 2broerstransport.nl